Digitale kurser

Velkommen til DLOs digitale videokursus for bestyrelsesmedlemmer i selvejende daginstitutioner.

 

Vi udbyder følgende kurser:

 • Basiskursus for bestyrelsesmedlemmer
 • basiskurset kommer omkring de grundlæggende elementer i forhold til ansvar og opgaver for bestyrelsens medlemmer, for kompetencefordeling mellem bestyrelse og leder samt om rammesætning og gode råd til samarbejdet.
 • Bestyrelsen som arbejdsgiver
 • I denne temaudgivelse stiller vi skarpt på bestyrelsens ansvar som arbejdsgiver, på de fokusområder som bestyrelsen må have for øje for at løfte ansvaret og på den kompetencefordeling der består mellem bestyrelse og leder.
 • Bestyrelsen som økonomisk ansvarlig
 • I denne temaudgivelse kommer vi mere i dybden med bestyrelsens rolle i forhold til det økonomiske ansvar og giver råd til hvordan institutionens økonomi kan sikres sund opmærksomhed i samspillet mellem bestyrelse og daglige ledelse.
 • Bestyrelsen som pædagogisk ansvarlig 
 • Bestyrelsen i den selvejende institution er også overordnet ansvarlig overfor kommunalbestyrelsen, i forhold til den pædagogiske kvalitet. Denne temaudgivelse sætter fokus på hvordan de civile forældrekræfter i bestyrelsen, og de professionelle, med hver deres virkemidler og kompetencer, i samspil kan sikre nødvendigt fokus på den pædagogiske praksis og kvalitet. 
 • Børn og familier i udsatte positioner
 • Alle børn og familier kan opleve at blive eller være sårbare eller udsatte i kortere eller længere perioder. Læringsmiljøet i daginstitutioner skal understøtte og bidrage til udvikling og trivsel for alle børn uanset de aktuelle forudsætninger og deltagelseskompetencer. I den selvejende institution har bestyrelsen virkemidler der kan sætte fokus på og understøtte institutionens arbejde omring de som har særligt behov.
 • Effektiv tilrettelæggelse af bestyrelsens arbejde

  Bestyrelsens og lederens samarbejde er et afgørende fundament for driften af en selvejende daginstitution, og både de frivillige kræfter og lederens arbejdstid bør anvendes med respekt og på en måde der skaber størst mulig værdi for både det enkelte bestyrelsesmedlem og institutionen.

  I denne temaudgivelse sætter DLO fokus på og giver råd til planlægning, organisering og struktur, samt redskaber til at samle trådene.

Du kan købe adgang til ét eller alle kurser ved at kontakte os på dlo@dlo.dk eller tlf. 7027 5520.

 

MEDLEMSPRIS

Basiskurset 995 kr.
Tematisering 295 kr. pr. stk. 
Ved samlet køb af basiskurset + alle tematiseringer gives 35 % rabat.

 

Som medlem af DLO kan bestyrelsen derfor få glæde af den samlede digitale kursusrække for kr. 1.605,50 + moms.

 

Der gives desuden 500 kr. i rabat ved efterfølgende bestilling af et bestyrelseskursus på egen institution inden for 12 måneder.

 

ADGANG

Videoerne tilgås via DLOs hjemmeside. Ved bestilling modtager I en kode, der giver adgang til det ønskede kursus. Adgangen er tilgængelig i et år.

 

FORTRYDELSESRET

Bemærk, at produktet betragtes som taget i brug, når I har bekræftet bestillingen og modtaget kode til det ønskede kursus og dermed fået adgang til de digitale bestyrelseskurser.

 

SMUGKIG

Hvad indeholder et digitalt bestyrelseskursus?


Få et par overskrifter på hvad der er indeholdt i basiskurset og de tre suppleringskurser om det økonomiske og pædagogiske ansvar og ansvar som arbejdsgiver her:

 

 

 

Vores nyeste suppleringskurser byder bl.a. på et kursus om effektiv tilrettelæggelse af bestyrelsesarbejdet. Se en lille bid her: