Bliv medlem

Din daginstitution kan blive medlem af DLO

 

Fordele ved et medlemsskab af DLO er blandt andet

 

Som medlem får du rådgivning og en partner, du kan sparre med i det daglige. Både leder og bestyrelse kan få rådgivning om alt, hvad der hører til at drive daginstitution. Det kan være dagtilbudsloven, tilsyn, forhandlinger med kommunen eller personalejura. DLO rådgiver også om samarbejdet mellem leder og bestyrelse og ledelse generelt.

 

Faglig inspiration og gode rabattilbud. Medlemmer af DLO får rabat på kurser om pædagogiske emner, jura, ledelse, legepladsen etc. Læs mere på vores kursussider. Her kan du også læse om kurser, der er skræddersyet til netop din institution. Derudover får du gode rabatter på forsikring, hjemmeside osv.

 

Børns Hverdag. Som medlem modtager du DLOs blad BØRNS Hverdag, der udkommer 6 gange om året til hele forældrebestyrelsen. Her kan du få inspiration fra andre daginstitutioner, læse om nye regler, få gode råd til hverdagen og faglig inspiration. 

 

Sammen er vi stærke

Som medlem støtter du op om den interesseorganisation, der varetager din institutions interesser, og du får information om nye regler, allerede mens de bliver skrevet.. DLO har høringsret ved ny lovgivning og holder jævnligt møder med ministrene. Vi har hovedparten af daginstitutioner som medlemmer og derfor tæller vores stemme i den politiske debat. Men vi vil gerne have de sidste daginstitutioner med. 

 

Derfor opfordrer vi alle danske daginstitutioner til at melde sig ind i DLO. Hvad enten I er en ny institution eller en eksisterende institution, tilbyder DLO jer som medlemmer en masse nyttigt - også udover styrken i sammenholdet.

 

Læs mere om medlemskab af DLO eller meld jer ind her.

 

 

Det får medlemmerne ud af DLO

"Vi har rigtig meget gavn af vores medlemskab. Vi trækker på DLOs viden omkring vedtægter og driftsoverenskomster, ligesom vi får hjælp og vejledning til det juridiske, så vi kan klare det vi skal. Vi bruger de gode og relevante konferencer, og bladet Børns Hverdag er et kanon blad."

Ellen Ørnkilde, leder, Slangerup Børnehave

 

Læs flere udtalelser 

 

 


Se priser og medlemskabstyper

 

Gå til indmeldelse

 

Tilmeld dig DLOs nyhedsbrev

 

Ring 70275520 eller send en mail til  hvis du har spørgsmål.