Bliv medlem

Alle daginstitutioner er velkomne i DLO

 

Fordele ved et medlemsskab af DLO er blandt andre:

 

Som medlem får I rådgivning og en partner, I kan sparre med i det daglige. Både leder og bestyrelse kan få rådgivning om alt, hvad der hører til at drive daginstitution. Det kan være dagtilbudsloven, tilsyn, forhandlinger med kommunen eller personalejura. DLO rådgiver også om samarbejdet mellem leder og bestyrelse og ledelse generelt.

 

Faglig inspiration og gode rabattilbud. Medlemmer af DLO får rabat på kurser om pædagogiske emner, jura, ledelse, legepladsen mv. og kan også bestille skræddersyede kurser til netop jeres institution. Læs mere på kursussiden. Et medlemskab giver også adgang til gode rabatter på forsikring, hjemmeside osv.

 

Børns Hverdag. DLOs blad Børns Hverdag udkommer 5 gange årligt og sendes til institutionen og forældrebestyrelsen. Her kan I få inspiration fra andre daginstitutioner, læse om lovgivning og DLOs politiske arbejde og finde faglig inspiration. 

 

Sammen er vi stærke

Som medlem støtter I op om den interesseorganisation, der varetager jeres institutions interesser, og I får information om nye regler, allerede mens de bliver skrevet. DLO har høringsret ved ny lovgivning og holder jævnligt møder med ministrene. Vi har hovedparten af daginstitutioner som medlemmer og derfor tæller vores stemme i den politiske debat. Men vi vil gerne have de sidste daginstitutioner med. Derfor opfordrer vi alle danske daginstitutioner til at melde sig ind i DLO.

Uanset om I er en ny institution eller en eksisterende institution er I velkomne i sammenholdet.

 

Læs mere om medlemskab af DLO eller meld jer ind her.

 

 

Det får medlemmerne ud af DLO

"Vi har rigtig meget gavn af vores medlemskab. Vi trækker på DLOs viden omkring vedtægter og driftsoverenskomster, ligesom vi får hjælp og vejledning til det juridiske, så vi kan klare det, vi skal. Vi bruger de gode og relevante konferencer, og bladet Børns Hverdag er et kanon blad."

Ellen Ørnkilde, leder, Slangerup Børnehave

 

Læs flere udtalelser 

 

 


Se priser og medlemskabstyper

 

Gå til indmeldelse

 

Tilmeld dig DLOs nyhedsbrev

 

Ring 70275520 eller send en mail til  hvis du har spørgsmål.