Medlemsfordele

DLO er både en interesseorganisation og en serviceorganisation, der tilbyder rådgivning og vejledning samt en række andre ydelser til medlemmerne.

 

DLO har således indgået en række samarbejdsaftaler (rammeaftaler eller rabataftaler) med virksomheder, som vi kan anbefale - og som tilbyder fordelagtige ydelser og attraktive priser til DLOs medlemsinstitutioner.
 
Her på siden præsenterer vi de samarbejdspartnere, vi har aftaler med:

 

 

Forsikring
DLO tilbyder i samarbejde en billig forsikringsordning skræddersyet til den enkelte private eller selvejende daginstitution. Læs mere om forsikringsordningen her.


 

Rabat på netmediet OPS-indsigt

Mediet OPS-indsigt (OPS står for offentligt-privat samarbejde) er super relevant for selvejende og private daginstitutioner, fordi medier skriver velfærdsinstitutionernes samarbejde med kommunerne. Både på kommunalt niveau og hvad man på Christiansborg vil gøre ved det. Et års abonnement koster 4.990 kr., men medlemmer af DLO kan tegne abonnement for 100kr. om måneden + moms (1200 kr. om året ex moms).

 

DLOs medlemmer kan skrive til  vedrørende abonnement.

 

 

Alia, hjemmeside og børneintranet
Jeres hjemmeside er ansigtet udadtil og det er den, forældrene møder, når de søger information om jer. Børneintranettet er den interne kommunikations- og dokumentationsplatform, der kan digitalisere tidskrævende opgaver, så I får mere tid med børnene.
Læs om Alias hjemmeside og børneintranet

 

 

3xo giver jer flere børn

Finder nye forældre jeres institution online? Forældres research foregår også over nettet. Derfor er det vigtigt at præsentere sig godt, fx i Google-søgninger, hvis I vil have forældrene på besøg og have flere børn i institutionen.

Se tilbuddet fra 3xo om bedre online synlighed.

 


Merkur Andelskasse
DLO samarbejder med Merkur Andelskasse. Merkur tilbyder alle former for bankforretninger, men af særlig interesse for DLO kan Merkur i mange tilfælde hjælpe initiativtagere og stiftere af privatinstitutioner med at stille bankgaranti overfor kommunen. Størstedelen af Merkurs udlån går til projekter indenfor miljø, kultur eller sociale formål. Læs mere i informationsarket om, hvad Merkur Andelskasse tilbyder.


A-Sport A/S
Læs A-Sports infobrev om rammeaftalen med DLO.

 

Printer- og kopiaftaler

Gennem DLO kan I få hjælp hos Visivo, der er eksperter indenfor leasing og indkøb af printere og kopimaskiner. Visivo gennemgår nye tilbud eller eksisterende aftaler og hjælper jer til en en bedre aftale. Læs om aftalen her.