Hjemmeside og børneintranet

DLO tilbyder sammen med Alia en rabataftale på en brugervenlig løsning med hjemmeside, børneintranet og forældre-app udviklet specielt til dagtilbud. 

 

I får en hjemmeside der er let at opdatere. Og med både børneintranet og forældre-app får I overblik over fremmøde og dokumentation, ligesom forældre kan melde sygdom og ferie fra deres mobil.

 

Hjemmeside og børneintra i én pakke
Institutionens hjemmeside er ansigtet udadtil og det første besøgende møder, når de søger information om jer. Børneintranettet hjælper med  forældrekommunikation, planlægning og administration. Det kan minimere tidskrævende opgaver, så I kan bruge mere tid med børnene.

 


Tre værktøjer, der giver overblik

  • En hjemmeside I selv let kan opdatere med nyheder, billeder og arrangementer, samt sende nyhedsbreve og sms-beskeder via. Det er hurtigt at overføre dagens billeder eller indsætte en video.
  • Et børneintranet med komme-gå-registrering, ferieskema, sygemelding, tilladelser, børnenes stamkort og meget mere. Funktioner der gør det lettere at skabe overblik i det daglige og hjælper med dokumentation og læreplaner.
  • En forældre-app hvor forældrene kan læse beskeder og se legeliste, samt melde sygdom og ferie direkte fra deres mobil. App'en giver forældrene information om deres børn og giver pædagogerne mulighed for at gøre kommunikationen mere flydende og få bedre ansigt-til-ansigt-samtaler.

Løsningerne kan bruges fra pc, tablets og mobil. Alle kan være med – også uden it-kurser.

Pris

Medlemmer af DLO betaler 760 kr./mdr. for både hjemmeside og børneintranet (normalpris 895 kr.). Med i prisen er gratis og ubegrænset telefonsupport - uden ventetid.


Kontakt

Læs mere på Alia.dk - eller kontakt Morten fra Alia på eller tlf. 33 244 555.

 

For at få adgang til rabatten, skal I oplyse, at I er medlemmer af DLO.