Hjemmeside og børneintranet

DLO tilbyder sammen med Alia en rabataftale på en brugervenlig løsning med hjemmeside, børneintranet og forældre-app udviklet specielt til dagtilbud. 

 

I får en hjemmeside der er let at opdatere. Og med både børneintranet og forældre-app får I overblik over fremmøde og dokumentation, ligesom forældre kan melde sygdom og ferie fra deres smartphones.

 

Hjemmeside og børneintra i én pakke
Institutionens hjemmeside er ansigtet udadtil og det første besøgende møder, når de søger information om jer. Et børneintranet er en løsning til forældrekommunikation, planlægning og administration. Det giver jer mulighed for at digitalisere nogle af de tidskrævende opgaver, der stjæler af den tid, I gerne vil bruge sammen med børnene.


Derfor tilbyder Alia begge tjenester i én samlet pakke.


Tre værktøjer, der giver overblik

  • En hjemmeside I selv let kan opdatere med nyheder, billeder og arrangementer, samt sende nyhedsbreve og sms-beskeder via. Det er hurtigt at overføre dagens billeder eller indsætte en video.
  • Et børneintranet med komme-gå-registrering, ferieskema, sygemelding, tilladelser, børnenes stamkort og meget mere. Funktioner der gør det lettere at skabe overblik i det daglige og hjælper med dokumentation og læreplaner.
  • En forældre-app hvor forældrene kan læse beskeder og se legeliste, samt melde sygdom og ferie direkte fra deres smartphone. Appen giver forældrene information om deres børn og giver pædagogerne mulighed for at gøre kommunikationen mere flydende og få bedre ansigt-til-ansigt-samtaler.

Løsningerne er mobilvenlige og kan bruges og opdateres fra tablets og smartphones. Alle kan være med – også uden tidskrævende it-kurser.

Pris

Medlemmer af DLO betaler 760 kr./mdr. for både hjemmeside og børneintranet (normalpris 895 kr.). Med i prisen er gratis og ubegrænset telefonsupport - uden ventetid.


Kontakt

Læs mere på Alia.dk - eller kontakt Morten fra Alia på eller tlf. 33244555.

 

For at få adgang til rabatten, skal I oplyse, at I er medlemmer af DLO.