Rådgivning

Orientering om DLOs sekretariat pr. 1. oktober 2021

 

Generel konsulentfunktion og rådgivning for institutioner, bestyrelser, organisationer mv.

Mandag til torsdag på telefon fra 9.00-14.00

Telefon: 70275520 / 54558100

Mail:   

Fredag vil sekretariatet være lukket for henvendelser.

 

Målrettet konsulentfunktion til private pasningsordninger (PPO)

Torsdag kl. 9.00-16.00

Fredag kl. 9.00-14.00

Telefon: 9363 6338

Mail:  eller

 

Sekretariatschef Tanja Krabbe

Mail:  

Telefon: 9339 9065

 

 

DLO er interesseorganisation for bestyrelser og forældrebestyrelser 
i selvejende, private og kommunale daginstitutioner i Danmark. Vores rådgivning går ofte i dagligdagen til den daglige ledelse af daginstitutionen.

 

Vores fokus er især på private institutioner og selvejende institutioner, hvor vi rådgiver øverste ledelse. Dermed rådgiver vi bestyrelsen og ofte i praksis den daglige leder. 

 

DLO er desuden interesseorganisation for private pasningsordninger, foreløbig i 2021. Dette første år, er aftalt som en afprøvning af medlemsforholdet, på baggrund af en række henvendelser fra private passere og pasningsordninger. En fælles evaluering mellem DLO og de private passere, skal i efteråret sætte retning for, om medlemsrelationen skal fortsætte.

 

Kontakt os

Vi kan kontaktes telefonisk Mandag til Torsdag mellem kl. 09.00-14.00 på tlf. 70275520 og i øvrigt på , hvor du altid får hurtigt svar. Du kan fx spørge om daginstitutionsledelse, bestyrelsesarbejde, tilskud, overenskomst og dagtilbudsloven. DLOs medlemmer kan også få tilsendt opdaterede skabeloner til ansættelsesbreve, lønaftaler, mulighedserklæring mv.

 

Gratis rådgivning

Rådgivning er gratis for DLOs medlemmer. Opsigelsessager og lignende tungere juridiske sager, der varetages af eller superviseres tæt af DLOs jurister, koster dog et gebyr på 1.000 kr. Ring og hør nærmere eller se DLOs prisoversigt her.

 

Sikker mail

Hvis du vil sende sikker mail, kan du bruge . Hvis du ikke selv har et program til sikker mail, kan du kontakte DLO via en sikker forbindelse her på hjemmesiden, som opfylder persondataforordningens krav.

 

Medlemmer af DLO kan få et særligt godt tilbud på opsætning af sikker mail. Kontakt os for at høre mere.

 

Øvrige tilbud

Se også, hvad DLO tilbyder af kurser, medlemsfordele og rådgivning.