Private daginstitutioner

Her på temasiden har vi samlet relevant materiale til dem, der ønsker at vide mere om eller oprette en privat institution iht. Dagtilbudslovens § 19, stk. 5..

 

Dagtilbudsloven 

Loven om private daginstitutioner trådte i kraft den 1. oktober 2005 efter en noget turbulent fødsel med et lovforslag, der blev trukket tilbage m.m. Læs vores introduktion til, hvad loven betyder for mulighederne for at etablere og drive daginstitution i privat regi.

 

Opstart af privat daginstitution 

En ting er lovgivningens muligheder, noget andet er de praktiske detaljer, der skal være på plads for at drive en privat daginstitution. DLO kan hjælpe jer i gang med disse, hvis I står overfor at starte en privat daginstitution. Vi hjælper jer også godt i gang, hvis I f.eks. ønsker at omdanne institutionen fra selvejende til privat.

 

Hvor kan man få hjælp?

Desuden kan I downloade materiale fra vores temamøder om private indstitutioner, og så står vi naturligvis altid klar med råd og sparring til vores medlemmer. Se også hvad vi ellers tilbyder og portalen privatedagtilbud.dk for kort over private daginstitutioner, relevante artikler m.m.