Det får medlemmer ud af DLO

DLO har én interesse og det er daginstitutioner

"Noget af det bedste ved DLO er, at de er så klare på deres spidskompetencer. De kæmper daginstitutionernes sag og holder sig til deres kerneområder. Samtidig er de ikke bange for at melde pas og henvise til andre, hvis det kommer udover deres eget område f.eks. omkring administration. Det er ærligt og virker meget professionelt."

Marianne Overgaard, formand, Jerne Børnehave, Esbjerg

 

Som medlem af DLO kan vi klare det vi skal

"Vi har rigtig meget gavn af vores medlemskab. Vi trækker på DLOs viden omkring vedtægter og driftsoverenskomster, ligesom vi får hjælp og vejledning til det juridiske, så vi kan klare det vi skal. Vi bruger de gode og relevante konferencer, og bladet Børns Hverdag er et kanon blad."

Ellen Ørnkilde, leder, Slangerup Børnehave

 

Fra lille til stor institution, DLO er der altid

"Det vigtigste for mig ved DLO er, at det er upolitisk. Her er ingen skjult agenda, men masser af inspiration og viden, samt et godt blad med mange gode artikler. Da jeg meldte os ind for 16 år siden, var vi 12 børn, nu er vi 100, og DLO har altid været der for os. Jeg glæder mig over medlemskabet og anbefaler altid andre private institutioner at melde sig ind."

Marianne Fogelstrøm, Børnehuset Lillekilde, Valby (København)

 

Godt at have DLO i ryggen i de svære sager

"Som forældrebestyrelse arbejder man i sin fritid for børnehavens ve og vel. Sjældent har bestyrelsen kompetencer indenfor alle felter. Eksempelvis har vi i vores tilfælde især været meget tilfredse med den støtte, DLO’s konsulent kunne give os i forbindelse med korrekt arbejdsgang i forhold til personalesager. Så er man mere sikker på at alle procedurer er overholdt." Christian Mosdal, formand for forældrebestyrelsen, Sorø

Skovbørnehave

"I sådanne sager har vores bestyrelse følt sig rigtig godt hjulpet af DLO."

Jette Juelskjær, leder, Sorø Skovbørnehave