Nyt fra DLO - Bliv kommunikationspraktikant i DLO

Fredag d. 12. oktober 2018

 

Praktik: Målgruppeanalyse, journalistik og sociale medier

 

Vil du afprøve målgruppeanalyse og formidling for pædagoger i forskellige medier? Vil du bidrage til synlighedsarbejdet i en godgørende interesseorganisation? Så venter en spændende praktikperiode hos Daginstitutionernes Landsorganisation, DLO.

 

DLO er en interesseorganisation for selvejende og private men også kommunale børnehaver og vuggestuer. Vi repræsenterer næsten 1000 daginstitutioner og fra vores lille og meget travle sekretariat i Valby servicerer vi vores medlemmer og arbejder politisk for at varetage daginstitutionernes interesser. DLO udgiver bladet BØRNs Hverdag og elektroniske nyhedsbreve samt kommunikerer på vores hjemmeside www.dlo.dk og på sociale medier.

 

I foråret 2019 inviterer vi til et samarbejde, hvor du som praktikant kan

• Udvikle og gennemføre en målgruppe- og tilfredshedsanalyse hos vores medlemmer i forhold til vores kurser, rådgivningsindsats og generelle service.

• Udvikle og gennemføre en målgruppe- og tilfredshedsanalyse blandt læserne af BØRNs Hverdag samt udarbejde anbefalinger til udvikling af bladet.

• Bidrage til kommende numre af BØRNs Hverdag med artikler af journalistisk karakter.

• Bidrage til udvikling af hjemmeside og indsats på de sociale medier.

 

Vi er indstillet på at tilpasse praktikforløbet efter dine kompetencer, og timetilrettelæggelsen vil være fleksibel inden for de muligheder vores lille kontor giver os rammer til. Mulighed for ansættelse som studentermedhjælp efterfølgende. 

 

Send en kort præsentation af dig selv inden 1. december 2018 til tanja@dlo.dk, så vender vi tilbage med forslag om en kop kaffe, hvis vi ser et muligt match.