Nyt fra DLO - Bliv studentermedhjælp i DLO

Mandag d. 28. januar 2019

Elsker du at systematisere og effektivisere? Er du løsningsparat og har lyst til at bidrage til endnu bedre servicering af daginstitutioner i hele landet?

 

Så er du måske DLOs nye studentermedhjælp.

 

Opgaverne er:

-      Bistand til vores lille sekretariat med at servicere DLOs mange medlemmer, som er selvejende og private daginstitutioner og deres paraplyorganisationer. Det betyder især:

-      Løbende opdatering af DLO medlems- og kundedatabase og maillister.

-      Fakturering og andre administrative opgaver, fx telefonpasning og pakning af konferencemapper og velkomstbreve til nye medlemmer.

-      Sekretærfunktion for kursusvirksomhed, herunder varetage tilmeldinger og lokalebookning.

-      Forefaldende praktiske opgaver, fx i form af mødeafrydning og lettere rengøring

 

Du er:

-      Studerende i gang med bachelor eller en student, der venter på at blive optaget, og søger studierelevant erhvervserfaring (til fx politik og administration, CBS eller kommunikationsstudier).

-      Udpræget systematisk og velorganiseret, samt evner at arbejde selvstændigt.

-      Serviceminded og fleksibel i forhold til at påtage dig nye opgaver og indgå smidigt i et travlt og trangt sekretariat.

-      Stærk på IT og kan let lære at navigere i en elektronisk medlemsdatabase (C5)

 

Vi er:

Daginstitutionernes Landsorganisation, DLO, er en interesseorganisation for børnehaver og vuggestuer. Vi er et lille sekretariat, der løser en bred vifte af opgaver fra lobbyisme over rådgivning til afholdelse af kurser og udgivelse af et medlemsblad. Vi er midt i en udviklingsproces, hvor der er rig mulighed for at bidrage med idéer til effektivisering og forbedring.

 

Sekretariatet er beliggende i en Kontorhotel i Valby med en række små og innovative virksomheder. Ugentlig arbejdstid er ca. 5-8 timer og kan variere efter aftale.

 

Send en ansøgning senest den 20. februar 2019 til sekretariatschef Tanja Krabbe på dlo@dlo.dk. Vi forventer at afholde samtaler sidste uge af februar med henblik på ansættelse snarest derefter.