Tilknyttede konsulenter

DLO samarbejder med udvalgte konsulenter, som er håndplukket ud fra deres kompetencer og relevans for selvejende og private daginstitutioner. 

 

Anne Galán

Anne Galán er relationscoach og organisationskonsulent med stor erfaring med relationsarbejdet blandt personale, børn og forældre i daginstitutioner. Hun har afholdt utallige workshops og coacher og rådgiver grupper, ledelse og pædagogisk personale i daginstitutioner.

Læs mere om Anne Galán i dette interview bragt i Børns Hverdag nr. 4, 2019.

 

Læs mere om Anne Galán på hendes hjemmeside.

 

 

Søren Fisker - systematisk refleksion

Søren Fisker har i 20 år arbejdet med udvikling, læring, ledelse og samarbejde, som konsulent og leder. I 7 år som konsulentfaglig leder på et Pædagogisk Udviklingscenter og i de sidste 4 år, som selvstændig konsulent med Udvikling af Praksis. Han har stor erfaring med at understøtte udviklingsprocesser med praksisnær kompetenceudvikling for ledere og medarbejdere i pædagogiske institutioner.

Læs mere om Søren Fisker her

 

Søren Fisker er forfatter til Bogen “Systematisk Refleksion i Pædagogisk Praksis”, der udkom i 2018 på Dafolo i forlagets serie “Læring i Dagtilbud”. Læs mere om bogen her

 

 

Sanina Kürstein - selvledelse

Chefkonsulent Sanina Kürstein har en baggrund fra arbejdsmiljørådgivning. Hun har rådgivet ledere om trivsel, godt arbejdsmiljø og samarbejde siden 1998. Og hun har rådgivet om ledelse af selvledelse, selvledelse og samarbejde siden 2006.

Læs mere om Saninas kompetencer her

 

I 2010 udgav Sanina Kürstein antologien "Selvledelse og Fællesskaber – nye perspektiver på det moderne arbejdsliv". Januar 2014 udkom hun med en praksisbog på Hans Reitzels Forlag til ledere og medarbejdere om at lykkes med selvledelse: ”Ledelse af selvledelse – skab visionært handlekraftigt følgeskab”. I juni 2018 udgav hun sin første bog i en planlagt "pixi-serie" om ledelse: "Grib Fremtiden - skab resultater via fælles fokus".

 

 

Gert Olsen - legepladsinspektion

DLO tilbyder legepladsinspektion med sikkerhedsekspert Gert Olsen. Se: DLO-folder om Legepladsinspektion 
 

For mere viden om legepladser besøg Dansk Legeplads Selskab.

Institutionspsykologerne - samarbejdspartnere

DLO har et samarbejde med institutionspsykologerne Susanne Boëtius og Helle Scheele. Du kan læse mere om dem og deres arbejde på deres hjemmesider:

 

Susanne Boëtius: Institutionspsykolog.dk eller skrive på mail  

 

Helle Scheele: institutionspsykologen.dk eller skrive på mail