Tilknyttede konsulenter

DLO samarbejder med udvalgte konsulenter, som er håndplukket ud fra deres kompetencer og relevans for selvejende og private daginstitutioner. 

 

Søren Fisker

Søren Fisker har i 20 år arbejdet med udvikling, læring, ledelse og samarbejde, som konsulent og leder. I 7 år som konsulentfaglig leder på et Pædagogisk Udviklingscenter og i de sidste 4 år, som selvstændig konsulent med Udvikling af Praksis. Han har stor erfaring med at understøtte udviklingsprocesser med praksisnær kompetenceudvikling for ledere og medarbejdere i pædagogiske institutioner.

Læs mere om Søren Fisker her

 

Søren Fisker er forfatter til Bogen “Systematisk Refleksion i Pædagogisk Praksis”, der udkom i 2018 på Dafolo i forlagets serie “Læring i Dagtilbud”. Læs mere om bogen her.

 

Anne Galán

Anne Galán er relationscoach og organisationskonsulent med stor erfaring med relationsarbejdet blandt personale, børn og forældre i daginstitutioner. Hun har afholdt utallige workshops og coacher og rådgiver grupper, ledelse og pædagogisk personale i daginstitutioner.

Læs mere om Anne Galán i dette interview bragt i Børns Hverdag nr. 4, 2019 og på hendes hjemmeside.

 

Sanina Kürstein - selvledelse

Chefkonsulent Sanina Kürstein har en baggrund fra arbejdsmiljørådgivning. Hun har rådgivet ledere om trivsel, godt arbejdsmiljø og samarbejde siden 1998. Og hun har rådgivet om ledelse af selvledelse, selvledelse og samarbejde siden 2006. Sanina Kürstein har udgivet flere bøger, senest "Værdsat leder af arbejdsfællesskabet" og "Moderne professionel Medarbejder". Læs mere og kontakt Sanina via hendes hjemmeside. 

 

Kristine Salter

DLOs medlemmer kan bestille et kursus som forberedelse til eller i forbindelse med ansættelsesprocesser hos Kristine Salter, som er ejer af Den Private Administration og mangeårig rekrutteringsekspert. Se tilbuddet her. Husk at gøre opmærksomme på, at I er medlemmer af DLO, når I booker.

 

Legepladsinspektion

DLO er efter Gert Olsens bortgang ved at etablere et nyt samarbejde med en ny konsulent fra Dansk Legeplads Selskab.

 

Institutionspsykologerne - samarbejdspartnere

DLO har et samarbejde med institutionspsykologerne Susanne Boëtius og Helle Scheele. Du kan læse mere om dem og deres arbejde på deres hjemmesider:

 

Susanne Boëtius: Institutionspsykolog.dk eller skrive på mail  

 

Helle Scheele: institutionspsykologen.dk eller skrive på mail